“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Греян пунш

Топла напитка в студената зима със сок от бъз и портокал сок и червено вино

about 6 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Греян пунш

Продукти:

1 л. сок от бъз
500 мл плодов сок (портокалов)
500 мл вино (сухо червено)
about 3 г коледни продправки* (щипка)
100 г захар
1 бр. портокали

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Загрейте в подходящ съд за варене сока от бъз, портокаловия сок, червеното вино, подправките, ванилената захар и захарта.Измийте портокала с гореща вода, подсушете го и настържете малко тънка повърхност от кората . Нарежете го филийки с дебелина ½ см, който след това разполовете. Украсете с тях чашите.