“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Бисквитена торта Прованс

Ароматната лавандула, сладки круши, потопени в ванилов маслен крем

16 парчета (/парченца)

60 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Бисквитена торта Прованс

Продукти:

1 пак. Специален пудинг за бисквитена торта
130 г захар
1 л. прясно мляко
60 г масло
130 г бисквити (1 опаковка бисквити Petit Beurre)
50 мл сок от компот круши
50 г сладко от круши, за декорация

preparation

Приготвяне

1

Пригответе крема за бисквитена торта по указанията на опаковката, като добавите в млякото половината лавандулови цветчета. Дръпнете от котлона, изчакайте леко да се охлади крема и добавете маслото, нарязано на кубчета. Объркайте, докато маслото се разтопи и смеси с крема. Оставете още малко да изстине.

2

В правоъгълен съд подредете ред бисквити, потопени в сока от компота круши, върху тях сипете част от крема. Повтаряйте, докато свършите продуктите. Оставете тортата в хладилник за поне 4 часа, а най-добре за една нощ.

3

Преди сервиране декорирайте със сладко от круши и поръсете с останалите лавандулови цветчета.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация