“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Рецепти с пудинг за всеки вкус

Пудинг след вечеря, пудинг за следобедна закуска или пудинг като десерт на парти, независимо от повода, пудингът никога не омръзва. Дали ще бъде с традиционните вкусове на ванилия и шоколад, или ще предпочетете нещо по специално като пудинг сметана, ягода и карамел или ще се насочите към нещо по изискано като пудинг с бадеми, опитната кухня на Dr.Oetker се е погрижила да има за всеки вкус по нещо. Направете пудинг крем десерт, съчетайте два вкуса пудинг, добавете бисквити, плодове, мюсли или сироп; с пудинга на Dr. Oetker резултатът е гарантиран – ще се насладите на истински аромат, консистенция и вкус.

Наслада с пудинг

Без значение как предпочитате вашия пудинг – студен или топъл, съчетание от два или три вкуса, с плодове, бисквити или сироп, следвайки триковете и разнообразни рецепти за приготвянето му винаги може да очаровате гостите си с вкусен десерт. 
Ако искате да избегнете образуването на коричка върху пудинга, поставете домакинско фолио върху формичките с горещ пудинг, докато се охладят. Така пудингът ще придобие кремообразна консистенция. Ако искате да приготвите пудинг във формичка, използвайте по малко мляко, за да може когато обърнете пудинга, той да бъде стегнат. Класическият пудинг с варене може да се приготви и в микровълнова фурна. Оригиналният пудинг на Dr.Oetker е напълно подходящ за това.