Намажете филийките козунак с масло от двете страни. Подредете ги в тавичка, покрита с хартия за печене. Поръсете ги със захар с аромат на лимон и ги печете до златисто. Освен да станат златисти, трябва да са и хрупкави. Оставете ги на решетка, за да се охладят напълно.
Сложете козуначените филийки в купата на блендер. Смелете на трохи, добавете мекото масло и отново блендирайте. Изсипете сместа във форма, притиснете с чаша. Оставете в хладилника.
Изсипете в касерола съдържанието на пакетчето Специален пудинг за чийзкейк с бял шоколад заедно със захарта. Добавете прясното мляко при непрекъснато бъркане и сварете крема. Оставете настрана да се охлади, но не напълно.
Смесете крема сиренето с малко от прясното мляко и разбъркайте.
Добавете Бурбонска ванилова захар. Прибавете получената смес към охладнеят крем. Разбъркайте добре и разпределете върху добре охладената основа.
Поставете в хладилника за 4-8 часа. Декорирайте преди сервиране.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти