Сложете домакинско фолио върху плитка тава с размери около 23 х17 см. Пригответе двете пакетчета според указанията на опаковката,но само с 900 мл мляко. Разстелете горещия пудинг равномерно в тавата и директно покрийтеповърхността му с домакинско фолио. Оставете го да се охлади за мин. 3 часа. Запечете до златисто кокосовите стърготини и лешниците в сух тиган с незалепващо покритие. Така ще усилят аромата си.
Прецедете ягодовия мармалад през фина цедка или пасирайте. Добавете няколко лъжици топла вода и лимоновия сок. Загрейте на котлона като разбърквате до получаването на хомогенен ягодов сироп.
Обърнете тавата с охладения пудинг върху кухненска дъска и отлепете фолиото. Нарежете го на кубчета с размери 4 х 4 см. Част от тях оваляйтев ядките и кокосовите стърготини а другите в шоколада. Сервирайте крем- пастичките със соса.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти