Смесете брашното с нишестето и бакпулвера в купа. Добавете захарта, ванилената захар, портокаловите корички, яйцето и маслото. Омесете с миксер (кука за тесто) за кратко на най-ниска степен и след това на най-висока до получаване на гладко тесто. Накрая добавете натрошения шоколад.
От тестото оформете 3 рула с дебелина около 3 см. Сплескайте ги леко, така че да станат около 5 см широки и 1 см високи. Охладете парчетата тесто, докато се втвърдят. Загрейте фурната.
Температура на фурна с горен и долен нагрeвател: около 200 °C
Температура на фурна с вентилатор: около 180 °C
Нарежете с остър нож парчетата тесто на филийки с дебелина малко под 0,5 см. Поставете ги върху тавата, покрита с хартия за печене, и печете в средата на предварително загрята фурна за около 10 минути.
Позиция на решетката: в средата
Време за печене: около 10 Минути
Издърпайте бисквитите от тавата с помощта на хартията за печене, оставете ги да изстинат върху решетка, а след това им се насладете.
Свързани рецепти
Печене
Печене
Печене