Flag
Vitalis
Vitalis – здравословен вкус!

Има сутрини, в които човек бърза и не разполага с достатъчно време, за да приготви закуска, въпреки че това е най-важното хранене за деня. А понякога се случва така, че гладът ни изненадва и подранява преди времето за обяд или вечеря. Започнете деня си с енергия и вдъхновение с Vitalis! За тези и още моменти, в които ви се хапва нещо леко, балансирано и вкусно, решението е овесена закуска Vitalis от Dr. Oetker или Една порция мюсли Dr.Oetker. Богатият асортимент Vitalis на Dr.Oetker ви позволява да дадете здравословното начало на вашия ден и да хапвате различна закуска всяка сутрин. Приготвя се изключително бързо и лесно - с гореща вода или кисело мляко, а комбинацията от пълнозърнести ядки, качествени продукти, богати на фибри, витамини и минерали ви помага да си набавяте необходимите витамини и фибри за деня и прави Vitalis предпочитана закуска. И всичко това в една порция, готова за приготвяне!

Picture -

Picture -

https://media.graphassets.com/resize=fit:max,width:1000/output=format:jpg/LtcYs05ETIaiVVTpPD4o

Вкусовете са различни - Vitalis от Dr.Oetker

Овесена закуска Vitalis

Oвесена закуска Vitalis на Dr. Oetker с чия в пет любими комбинации - ябълка и канела, малина, ягода, шоколад и шоколад и банан! Залейте съдържанието на едно пакетче с гореща вода и след 3 мин. може да се насладите на една порция лека, балансирана закуска.

Picture -

Една порция мюсли Vitalis

Една порция мюсли Vitalis на Dr. Oetker в три любими комбинации - шоколад и кокос, ябълка и канела, ягоди и бял шоколад! Изсипете съдържанието на едно пакетче в купа със 150 мл кисело мляко и след 5 мин. може да се насладите на една порция лека, вкусна и зареждаща закуска.

Picture -

Последвайте Dr. Oetker