“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Оцветяване на бял шоколад

Интересни и нестандартни цветове за глазиране или украсяване на празнични сладкиши, торти и дребни сладки.

Белият шоколад е много подходящ за получаване на интересни и нестандартни цветове за глазиране или украсяване на празнични сладкиши, торти и дребни сладки.
Натрошете шоколад и го разтопете на водна баня.
Поставете толкова отворени полиетиленови пликчета във водни чаши, в колкото цветове желаете да оцветите шоколада. Разпределете разтопения шоколад в тях и като разбъркате добре добавете от сладкарските цветове Dr. Oetker (зелено, червено, жълто, синьо), докато получите желания цвят. Разбъркайте добре в разтопения шоколад.
За да получите пастелни тонове, сложете само няколко капки от сладкарския цвят. Започнете украсяването като срежете едното ъгълче на пликчето и изрисувайте желаните мотиви или глазирайте мъфините, сладкишите или кекса.