Подгответе пудинга като добавите захар и мляко според указанията на опаковката. Към готовия пудинг прибавете сладкарската сметана и сиропа от бъз, като бъркате непрекъснато. Изсипете сместа в купа и покрийте горещия пудинг с прозрачно фолио, за да не образува коричка. Оставете да се охлади.
Измийте, изчистете и нарежете ягодите на тънки филийки. Объркайте ги с лимонов сок и сироп от бъз.
Разбъркайте пудинга с помощта на миксер на ниска степен докато стане гладка кремообразна смес. Разпределете пудинга в десертни чаши. Украсете с овкусените ягоди. По избор може да добавите стръг прясна мента или лимонена трева.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти
Десерти
Десерти
Десерти
Десерти
Приготвяне:20 6 порции (/дози)