Flag

Шоколадови крекери с бурбонска ванилия

about 35 сладки (/бисквитки)
Леснa
20
Ароматни шоколадови бисквитки с ванилия
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Продукти
200 гтъмен шоколад
175 гкраве масло
100 гзахар
1 пак.бурбонска ванилова захар Dr.Oetker
1 пак.крем Парадиз ванилия Dr.Oetker
2 бр.яйца
250 гпшенично брашно
0,5 ч.л.бакпулвер Dr.Oetker
0,5 ч.л.сода бикарбонат Dr.Oetker
Picture - бурбонска ванилова захар Dr.Oetker
Picture - крем Парадиз ванилия Dr.Oetker
Picture - бакпулвер Dr.Oetker
Picture - сода бикарбонат Dr.Oetker
1

Приготвяне

Разбийте маслото на най-висока степен на крем. Добавете захарта, бурбонската ванилова захар и крема Парадиз и разбийте всичко до получаването на гладко тесто. Добавете едно по едно яйцата като бъркате всяко на най-високата степен с миксера около 1/2 минута. Пресейте брашното с бакпулвера и содата в купа и след това го разбийте в сместа. Накрая объркайте начупения шоколад. С помощта на две чаени лъжички оформете около 35 сладки и ги притиснете, така че да се получи диаметър 6 см на разстояние 5 см една от друга. Печете в средата на предварително загрята фурна на 180°C при горен и долен нагревател или на 160°C при горещ въздух около 15 мин.


Издърпайте изпечените крекери заедно с хартията върху метална скара и оставете да се охладят.