Flag

Нуга ганаш

10 сладки (/бисквитки)
Леснa
10
Как да си направим лесно вкусен нуга ганаш
Състав
Приготвяне
Съвет за рецептата
За да направите пълнеж за торта с нуга ганаш, просто използвайте половината от крема.
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Продукти
75 гкувертюр (шоколадов)
75 гнуга
150 гсметана
1

Предварителна подготовка

Пригответе на работния плот нож, дъска за рязане, купа, тиган и тенджера.

2

Приготвяне

В купа начупете на малки парченца кувертюра и нугата. Загрейте сметаната в тенджерата и я изсипете гореща върху шоколадовата смес с нуга. Разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес.


Използвайте ганаша от нуга веднага.

Съвет за рецептата

  • За да направите пълнеж за торта с нуга ганаш, просто използвайте половината от крема.