Flag

Бутер сърчица с ядки

12 парчета (/парченца)
Леснa
20
Сладки сърца от бутер тесто с фин ядков пълнеж
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

За тестото
1 пак.многолистно тесто (бутер)
За плънката
200 горехи (натрошени)
30 гзахар
1 пак.ванилена захар Dr.Oetker
40 млпрясно мляко (топло)
40 гтечен шоколад (Нутела)
За намазване
1 бр.яйца (разбито)
Picture - ванилена захар Dr.Oetker
1

Подготовка на бутер тестото

Извадете тестото от опаковката и го разточете. Покрийте тавата с хартия за печене.

2

Приготвяне на плънка

Смесете всички съставки и ги разпределете по дължина върху долната половина на тестото. Прегънете тестото върху плънката, притиснете леко и нарежете на ленти с ширина около 2 см. Завъртете лентите и ги раздърпайте леко. Оформете сърца в тава, покрита с хартия за печене.


Загрейте предварително фурната.

Температура на фурна с горен и долен нагрeвател: 190 °C

Температура на фурна с вентилатор: 170 °C

3

Намазване

Намажете краищата на бисквитките с малко яйце, притиснете ги леко, а след това намажете с яйцето целите сърца.


Печете в центъра на предварително загрятата фурна.

Време за печене: about 20 Minutes