“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Ягодови мъфини с пълнеж от глазура

Рецепта от Бон Апети

12 мъфини (/кексчета)

Easy 60 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Ягодови мъфини с пълнеж от глазура

Продукти:

115 г масло на стайна температура
100 г захар
2 бр. яйца
250 г брашно
2 пак. бакпулвер Dr.Oetker
200 г ягоди
150 г кисело мляко

preparation

Приготвяне

1

Разбийте маслото със захарта.
Добавете яйцата и млякото и пак разбийте.

2

Смесете брашното с бакпулвера и ги прибавете към течните съставки заедно с ягодите нарязани на едри кубчета. Разбъркайте внимателно.
Изсипете сместа във форми за мъфини с хартийки в тях.
Печете на 170 градуса за 30-40 минути. Охладете.

3

Затоплете маслената глазура според указанието. Излейте в купа добавете маслото и разбъркайте добре. В случай, че кремът стане течен, го оставете за кратко в хладилника да стегне

4

Отрежете капaчетатa на мъфините внимателно.
Поставете от глазурата и сложете капачетата, за да стоят, като шапки.