“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Веган сладки с бадеми

Шоколадови сладки с какао и бадеми

15 сладки (/бисквитки)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Веган сладки с бадеми

Тесто:

50 г кувертюр
1 пак. бакпулвер Dr.Oetker
100 г пълнозърнесто брашно от лимец
1 пак. захар с канела Dr.Oetker
50 г тръстикова захар
75 г вегански маргарин
50 г филирани бадеми
1 с.л. неподсладена соева напитка
1 ч.л. какао премиум Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Тесто

Начупете кувертюра на малки парченца. В купа смесете цялото пълнозърнесто брашно с бакпулвера, какаото и канелата. Добавете всички останали продукти с изключение на 1 с.л. кувртюр и разбийте всичко с миксер до получаването на гладко тесто. С помощта на 2 с.л. оформете сладките и ги наредете в предварително застлана с хартия тава за печене. Поръсете тестото с парченцата кувертюр. Печете в средата на предварително загрята фурна на 180°C при горен и долен нагревател или на 160°C при горещ въздух около 14 мин.

2

Издърпайте изпечените сладки върху метална скара и оставете да се охладят.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация

Продукт

Пица Шоколад

Пица Ristorante с три вида шоколад