Flag

Торта Медовик с бисквити

12 парчета (/парченца)
Леснa
60
Нов прочит на вкуса на руската торта Медовик. Със специален пудинг за бисквитена торта и заквасена сметана
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Продукти
1 бр.бисквити “Закуска”® (1 пакет)
50 гмед
150 горехи (настъргани)
За крема
700 млпрясно мляко
400 гзаквасена сметана
1 пак.Специален пудинг за бисквитена торта ванилия
130 гзахар
Picture - Специален пудинг за бисквитена торта ванилия
1

Приготвяне

Пригответе крема по указанията на опаковката, но със 700 мл мляко. Разбийте заквасената сметана заедно с меда в купа, за да я омекотите. Добавете към нея леко охладения крем лъжица по лъжица. Разбъркайте, докато се получи хомогенен крем. 

2

Сглобяване

В правоъгълен съд подредете ред бисквити (можете да ги потопите в прясно мляко), върху тях сипете част от крема и поръсете с настъргани орехи. Повтаряйте, докато свършите продуктите, като завършите със слой настъргани орехи. 

Приберете тортата в хладилник за поне 4 часа, а най-добре за една нощ.