“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Торта Медовик с бисквити

По руски, но с бисквити

12 парчета (/парченца)

Easy 30 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Торта Медовик с бисквити

Продукти:

1 бр. бисквити “Закуска”® (1 пакет)
50 г мед
150 г орехи (настъргани)

За крема:

700 мл прясно мляко
400 г заквасена сметана
1 пак. Специален пудинг за бисквитена торта ванилия
130 г захар

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Пригответе крема по указанията на опаковката, но със 700 мл мляко. Разбийте заквасената сметана заедно с меда в купа, за да я омекотите. Добавете към нея леко охладения крем лъжица по лъжица. Разбъркайте, докато се получи хомогенен крем. 

2

Сглобяване

В правоъгълен съд подредете ред бисквити (можете да ги потопите в прясно мляко), върху тях сипете част от крема и поръсете с настъргани орехи. Повтаряйте, докато свършите продуктите, като завършите със слой настъргани орехи. 


Приберете тортата в хладилник за поне 4 часа, а най-добре за една нощ.