“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Шоко-крем във фунийка

Лятно кремче, удобно за разходка

12 порции (/дози)

Easy 20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Шоко-крем във фунийка

Продукти:

1 пак. крем Парадиз шоколад Dr.Oetker
300 мл прясно мляко
40 г тъмен шоколад
40 г шоколадови пръчици (или перли)
12 бр. фунийки за сладолед

preparation

Приготвяне

Пригответе Крем Парадиз според указанията на опаковката. Разтопете на водна баня шоколада и потопете всяка фунийка на 3 см в него. След като се втвърди и охлади шоколада, напълнете фунийките с крема и поръсете с шоколадова декорация. Охладете и сервирайте десерта студен.