“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Освежаващ пунш с ревен

Разхладителна напитка от сладко-киселия зеленчук ревен, вино и шампанско.

about 8 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Освежаващ пунш с ревен

Продукти:

500 г червен ревен
50 г захар
2 пак. ванилена захар Dr.Oetker
100 мл ликьор портокалов (Cointreau)
700 мл нектар от ябълки
750 мл вино (полусухо бяло)
750 мл шампанско

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Една вечер по-рано измийте, почистете и нарежете ревена с дебелина 2 см. Карамелизирайте захарта заедно ваниловата захар при непрекъснато бъркане. Добавете 100 мл портокалов ликьор и 200 мл. нектар от ябълки и оставете да се вари, докато карамелената смес се разтвори напълно. Свалете от огъня, добавете останалите парченца ревен и остатъка от нектара и оставете да се охлади за няколко часа.

Малко преди да сервирате напитката смесете виното и шампанското.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация