“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Нюйоркска бисквитена торта в бурканчета

Чийзкейкчета с ванилов крем и крема сирене в бурканчета без печене

4 - 6 порции (/дози)

50 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Нюйоркска бисквитена торта в бурканчета

Продукти:

130 г захар
800 мл прясно мляко
250 г сирене крема
200 г бисквити
80 г масло , разтопено
30 г сладко от боровинки
6 стръкa мента
1 пак. Специален пудинг за бисквитена торта

preparation

Приготвяне

1

 Пригответе крема за бисквитена торта по указанията на опаковката, но само с 800 мл мляко. Оставете леко да изстине. В отделна голяма купа разбъркайте с дървена лъжица крем сиренето. Добавяте порции от крема и бъркайте с шпатула, докато сместа се изглади, преди да добавите нова порция крем.

2

Натрошете бисквитите или ги смелете в кухненски робот. Смесете с разтопеното масло, докато заприличат на мокър пясък.

3

Сглобяване на чийзкейкчетата: за да не се смесят слоевете, подреждайте всички бурканчета едновременно. Поставете на дъното на всяко слой бисквитени трохи и притиснете с чукалото от хаванче или друг подходящ инструмент. След това внимателно сипете с лъжица слой крем. Изчакайте 2-3 мин да стегне и добавете нов слой бисквитени трохи. Притиснете много внимателно, за да не нарушите долния слой крем. Сипете втори слой крем с лъжица и изчайкайте отново 2-3 мин.

4

Приберете в хладилник за няколко часа. Преди поднасяне завършете с 1-2 с.л. сладко от боровинки и декорирайте със стръкче мента или босилек.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация