“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Мраморен пудинг

Наслада с двоен вкус

about 4 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Мраморен пудинг

Продукти:

1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
500 мл прясно мляко
40 г захар
1 пак. Oригинален пудинг шоколад Dr.Oetker
500 мл прясно мляко
50 г захар

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Пригответе двата пудинга според указанието на опаковката.

Изплакнете формичките за пудинг със студена вода. След това ги напълнете до половината с добре разбъркания ванилов пудинг и допълнете с шоколадовия пудинг. Потопете една супена лъжица в средата на всяка формичка и завъртайки, я извадете. Така ще постигнете желания мраморен ефект. Оставете пудинга най-малко 3 часа в хладилника, за да стегне.

Отделете внимателно коричката на добре втвърдения пудинг с върха на нож от стените на формата и обърнете върху десертни чинии. По желание може да поръсите десерта с какао или шоколадов чипс.

Dr.Oetker.Products.Used

click.on.product.for.details