Flag

Малинови сърца

about 4 парчета (/парченца)
Леснa
20
Нежен десерт във формата на сърце с ванилов пудинг, кисело мляко и пресни малини
Състав
Приготвяне
Съвет за рецептата
Ако нямате формички сърца, пригответе пудинга в плитък съд и отгоре наредете малините и захарните поръски.
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

За пудинга
1 пак.Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
400 млпрясно мляко
150 гкисело мляко
За декорацията
about 250 - 300 гмалини
1 пак.Захарни пеперуди Dr.Oetker (или други захарни поръски по избор)
Picture - Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
Picture - Захарни пеперуди Dr.Oetker (или други захарни поръски по избор)
1

Приготвяне на пудинга

Пригответе пудинга с млякото според указанията на опаковката. Добавете към получената смес киселото мляко и разбъркайте. С помощта на супена лъжица пресипете пудинга във формички сърца (ако разполагате с формички с различни размери, ще стане още по-ефектно). Поставете кухненско фолио върху горещия пудинг, за да предотвратите образуването на кора. Оставете пудинга да се охлади поне 3 часа.

2

Декориране

Отстранете домакинското фолио и внимателно разхлабете формичките. Украсете пудинговите сърца с малини и захарни поръски преди консумация.

Съвет за рецептата

  • Ако нямате формички сърца, пригответе пудинга в плитък съд и отгоре наредете малините и захарните поръски.