“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Малинов шоко-десерт

Неустоим десерт с пудинг и плодове

about 4 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Малинов шоко-десерт

Продукти:

1 пак. Oригинален пудинг шоколад Dr.Oetker
200 г заквасена сметана (с висока масленост)
400 мл прясно мляко
50 г захар
100 г тъмен шоколад
150 г бисквити
200 г малини
1 пак. бурбонска ванилова захар Dr.Oetker

Украса:

1 пак. захарни сърца Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Пригответе пудинга според указанието на опаковката, но само с 400 мл мляко и го покрийте с домакинско фолио, за да не образува коричка. Настържете шоколада на едро. Разбийте сметаната с бурбонската ванилова захар. Разбъркайте изстудения пудинг с миксер до получаването на гладък крем. Прибавете сметаната към пудинга и разбъркайте. Напълнете чашите, като редувате пудинг, бисквити, настърган шоколад, пудинг, малини, настърган шоколад и пудинг. Украсете със захарни сърца.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация