“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Италиански сос Песто

Отлична добавка за салати, паста и месни ястия

about 1 буркан ((370 мл))

Medium 40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Италиански сос Песто

Продукти:

100 г босилек (ситно нарязани листенца)
4 бр. чесън (начукани скилидки)
3 с.л. ядки (кедрови)
50 г пармезан
1 ч.л. консервант Dr.Oetker
1 с.л. вода (гореща)
200 мл зехтин
2 ч.л. сол (едра морска)
1 с.л. зехтин

preparation

Приготвяне

1

Пюрирайте босилека, чесъна, кедровите ядки и пармезана с пасатор. Разтворете консерванта във водата и го прибавете към сместа. Добавете зехтина и морската сол и разбъркайте добре.

Напълнете соса в бурканчето и излейте отгоре супената лъжица зехтин. Затворете бурканчето и съхранявайте Пестото на хладно и тъмно място.