“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

ЧИЙЗКЕЙК БРАУНИТА ЗА СБЛИЖАВАНЕ СЪС СВЕКЪРВАТА

Шоколадовите браунита с чийзкейк пълнеж водят до пристрастяване

16 парчета (/парченца)

Easy 40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  ЧИЙЗКЕЙК БРАУНИТА ЗА СБЛИЖАВАНЕ СЪС СВЕКЪРВАТА

Пълнеж за чийзкейк:

400 г сирене крема
30 г кафява захар
1 бр. яйца
1 с.л. есенция ванилия Dr.Oetker 38 мл

Тесто за брауни:

250 г кувертюр
200 г краве масло
150 г кафява захар
1 ч.л. есенция ванилия Dr.Oetker 38 мл
2 щипка сол
3 бр. яйца
125 г пшеничено брашно
2 ч.л. бакпулвер Dr.Oetker
2 с.л. какао Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Подготовка

Нарежете кувертюра за тестото. Разтопете го в тенджера на слаб огън и го оставете да се охлади леко. Намажете правоъгълна тава (28х18 см) с малко мазнина. Загрейте фурната на 180°C на горен и долен нагревател или на 160°C с вентилатор.

2

Пълнеж за чийзкейк

Смесете крема сиренето, захарта, яйцата и есенцията в купа и разбийте с метална бъркалка за яйца.

3

Тесто за брауни

Разбийте маслото на крем с миксер. Добавете захарта, есенцията, солта и продължете да разбивате до хомогенност. Прибавете яйцата едно по едно, като разбивате всяко с миксер за поне 1/2 мин на висока степен. Изсипете разтопения кувертюр. Смесете брашното, бакпулвера и какаото и прибавете към сместа.

4

Сложете 3 с.л. от сместа за брауни и размажете по дъното на подготвената тава. Изсипете пълнежа за чийзкейк и разстелете. Разпределете останалото тесто за брауни на гнезда върху чийзкейк пълнежа и направете мраморни шарки с ножа. Печете в долната половина на фурната за 35 мин.

Отделете краищата на сладкиша с помощта на нож. Оставете да се охлади и сервирайте.