“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Бисквити с пудинг

Домашни бисквитки с лешници

16 сладки (/бисквитки)

Medium 40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Бисквити с пудинг

За крема:

600 мл прясно мляко
130 г пудра захар
1 пак. Специален пудинг за бисквитена торта с шоколад

Допълнително:

250 г бисквити
150 мл прясно мляко
200 г лешници или други ядки
150 г масло
20 г пудра захар

preparation

Приготвяне

1

В 600 мл прясно мляко разтворете пудинга и пудрата захар, след което сложете сместа на котлона. При излизане на пара започнете да бъркате непрекъснато, докато заври и варете 5 мин. Важно е да бъркате постоянно, за да не загори. Свалете от котлона и продължете да бъркате (внимавайте да не се сгъсти прекалено, тъй като изстине крема се сгъстява допълнително). Покрийте повърхността с домакинско фолио за свежо съхранение (това действие се извършва, за да предпази от образуване на кора по повърхността на крема) и оставете да се охлади.

2

След като се охлади, махнете фолиото и разбийте с пасатор крема.

3

Потопете бисквитите в прясното мляко за секунда, след което сложете супена лъжица от пудинга върху една бисквитка и слепете с друга. Оставете крема да се стегне.

4

През това време смесете маслото и пудрата захар и разбийте с миксер до получаването на гладък крем.

5

След като пудинга между бисквитите е стегнал, намажете с масления крем всички странни на бисквитите и оваляйте в предварително смлените ядки. Направете това със всички слепени бисквити. Оставете бисквитите в хладилника за поне 2 часа.