От кухнята на блогъра

Рубриката ни “От кухнята на блогъра” повдига завесите към кулинарните тайни и трикове на българските блогъри. Прекарахме няколко незабравими дни в кухните на някои от най-близките ни блогъри и се радваме да споделим с вас любопитните рецепти, които те приготвиха.

С Бети, автор на блога Вкусно с Бети, приготвихме веган тарталети с бърз конфитюр от кайсии, портокал, лимон и лавандула.

С Таня Донева, автор на блога Вкусното ми хоби със старст и любов, приготвихме ароматен великденски козунак на конци.

С Дани Динева, автор на блога Cooks & Bakes, приготвихме брауни мъфини, които украсихме със захарни перли, звезди, конфети, сърца.

С Люси Евтимова, автор на блога Lussi's World of Artcraft, приготвихме една импровизирана венецианска пандишпанова торта с много крем и ягоди.

С Гисчо, автор на кулинарния блог Супичка, приготвихме едни по-различни хлебчета — бирени.

А Ани Шакарян, автор на блога Вкуснотека, ни приготви невероятно ароматен канелен коледен венец.

👩‍🍳 Бети, автор на кулинарния блог "Вкусно с Бети" 👉 http://vkusnosbety.blogspot.com/, споделя една изключително оригинална рецепта за веган тарталети с кайсиев конфитюр с лавандула и ванилов крем. А за разкош накрая ги украси с уханни горски плодове и пролетни цветя.

🥮 Таня Донева, автор на блога Вкусното ми Хоби със Страст и Любов, приготвя любимия си великденски козунак на конци и боядисва шарени яйца с боите на Dr.Oetker. 🐣

Дани Динева, автор на блога Cooks & Bakes, приготвя брауни мъфини, украсени със захарни перли, звезди, сърца и конфети Dr.Oetker.

Люси от блога Lussi's World of Artcraft представя своята страхотна интерпретация на wикторианска пандишпанова торта с вкусен крем и много, много ягоди. Да си оближеш пръстите!

Гисчо, автор на кулинарния блог Супичка, изненадва с една рецепта за бирени хлебчета, които гарантират добро настроение.

Ани Шакарян от кулинарния блог Вкуснотека споделя чудесна рецепта за коледен венец, който ще внесе топлина и уют за празниците, но и не само.

Съгласие за проследяване

Ще се радваме да се съгласите ние и нашите партньори да използваме „бисквитки” и подобни технологии, за да разберем как ползвате нашия уебсайт. Това ни позволява да разберем по-добре Вашето поведение като потребител и да адаптираме съответно нашия уебсайт. Освен това, ние и нашите партньори бихме искали да използваме тези данни за персонализирани предложения в техните платформи. Ако сте съгласни с това, моля, кликнете върху „Съгласен съм“ - /„Agree”/. Моля, обърнете се към нашата „Политика за поверителност” за подробна информация. Можете да промените решението си по всяко време.

Необходими функции

Ние се нуждаем от „бисквитки” и подобни технологии, за да активираме основните функции на нашия уебсайт. 

Винаги активни
Анализ и персонализация

Освен това, бихме искали да научим повече за това как използвате нашия уебсайт, за да го оптимизираме за Вас и други потребители. За тази цел използваме „бисквитки” и подобни технологии, които картографират поведението на потребителите и по този начин ни помагат да подобрим нашия уебсайт и услуги.

Да

Отричам

(Ре-) Маркетинг / споделяне на данни с трети страни

За да сме сигурни, че можем да приспособим нашите маркетингови кампании към Вашите нужди, ние се интересуваме как стигате до нашия уебсайт, и как взаимодействате с нашите реклами. Това ни помага да направим не само нашите реклами, но и нашето съдържание още по-ефективно за Вас. Нашите маркетингови партньори също използват тази информация за свои собствени цели, напр. за да персонализират Вашия акаунт или профил на тяхната платформа.

Да

Отричам

Вашият браузър е с по-стара версия.

В тази връзка браузърът, който използвате в момента, може да доведе до грешки при използване на сайтa: www.oetker.bg. За да се насладите напълно на нашето уеб съдържание, моля, изтеглете един от следните браузъри: