Смесете млякото със сметаната. Смесете съдържанието на пакетчето с 6 с.л. от млечната смес, а останалата сложете да заври.След като заври, добавете към нея пудинговата смес. Разбърквайте непрекъснатодо сгъстяване. Половината от готовия пудинг разпределете в четири формички за пудинг, изплакнати със студена вода. Поръсете по 1 с.л. шоколадови парченца във всяка формичка и допълнете с останалия пудинг.Оставете десертите за мин. 2 часа в хладилника.
Сварете премиум пудинг шоколад според указанието на рецептата, но с 750 мл прясно мляко и 50 г захар. Оставете да се охлади до стайна температура.
Извадете пудинга, като отделите внимателно коричката на добре втвърдения пудинг с върха на нож от стените на формичките и обърнете върху десертни чинии. Залейте отстрани с шоколадовия сос и сервирайте.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти