Flag
Блог
Как се целуват зодиите

Всички знаем, че целувката е израз на нашите чувства – привързаност, любов, щастие... Освен това целувката провокира отделянето на хормони в тялото като допамин и серотонин. А и ни кара да се чувстваме по-щастливи, по-пълноценни и в хармония със себе си и света. Знаете ли обаче, че за всяка зодия си има и специфичен начин, по който се целува?

Овен

Овните са огън, но те могат и да разпалят вашия пламък. Целувката на Овен е енергична и страстна. Представителите на тази зодия са активни и динамични, затова целувките им са завладяващи и потапящи. Понякога целувката е планирана, друг път е импулсивна. Винаги намират най-добрия подход и не се притесняват да целуват.


Телец

Нищо земно не е чуждо на Телците. Обичат целувките, както обичат вкусната храна и пивкото вино. Целувката им е изненадваща, защото темпото обикновено е по-бързо. Но пък не се притесняват, уверени са в себе си и се наслаждават докрай на целувката. Затова и всички, които те целуват, също споделят тази наслада. Само внимавайте да не ги целувате гладни!


Близнаци

Близнаците са потайни и при тях всичко е една каша. Но не овесена. И въпреки това все пак е любопитна и забавна каша. Затова и целувките им са много нежни и интересни, като самите тях. Чували сме, че целувката с Близнаци е като романтична приказка.


Рак

За чувствителните Раци целувките са всичко. Много фини и дълбоко емоционални, целувките на Раците са символ на тяхната чистота и ранимост. За техните партньори целувките са най-сладкото и мило нещо, което се случва в ежедневието. Ако искате да спечелите сърцето им, една романтична закуска с мюсли определено е най-добрият ход.


Лъв

Както се казва, Лъвът си е Лъв. Истински цар в целувките. Романтичен и пламенен. Целувката с него е пристрастяваща. Никога не ви стига и винаги искате още и още. Ако имате някой Лъв наблизо, не губете време и бързо го целунете! А после споделете с него балансирана закуска за добро начало на деня.


Дева

Чували сме, че Девата е подредена и лоялна. Казват, че целувката ѝ е деликатна, чувствителна и внимателна. Кой знае обаче, може да се окаже скрита лимонка? Трябва непременно да опитате, може да ви изненада приятно.


Везни

Везните винаги се колебаят какво точно искат – мюсли ли да хапнат, овесена каша ли... да ви целунат ли, да не ви ли целунат... Ако вие инициирате, те ще отвърнат. Затова пък, въпреки че не са много решителни, са страшно обаятелни и привлекателни, а освен това излъчват много енергия за целуване. 


Скорпион

Скорпионите обичат целувките повече от всяка друга зодия. Те са всеотдайни и със сигурност може да се каже, че са техничари. С други думи – знаят как да се целуват.

Целувките им са интересни и разпалени. Разбира се, обичат и домашния уют и топлина, а какво по-хубаво от това да приготвиш закуска на любимия човек и да се сгушиш в него?

Стрелец

При целувка със Стрелец със сигурност може да очаквате страст и емоция. Това е едно приятно приключение, което е дръзко и спонтанно и ще ви остави без дъх. А една гореща целувка върви най-добре с гореща закуска.


Козирог

Козирозите са много мистична зодия. Изключително привлекателни са. Но и практични! За да разчувствате душата им и да извадите на показ вътрешния им романтик, най-добре е да приготвите специална закуска, която да поднесете в леглото им. Това е коз, който ще спечели сърцето на Козирога!


Водолей

Водолеите са дълбоки води. Там бушува комбинация от емоция и рационализъм. Целуват бързо и не се страхуват да поемат ситуацията в свои ръце. Любимите им целувки са кратки, внезапни и естествени. Но са много нежни и мили. За вас остава да се потопите в тях и да им се насладите като шоколадова закуска.


Риби

Казват, че който не се е целувал с Риби, не е живял. Рибите са чувствителни и нежни – такива са и техните целувки. Те са романтични и обичат да раздават приятни милувки. Това е една от най-интуитивните зодии, следват сърцето си и са големи мечтатели, без значение дали става дума за добра закуска, или за чакана целувка.


Последвайте Dr. Oetker