Flag
Блог
Топ 3 любими песни на Поли Генова като малка и сега

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на №1 хитовете Last Night, No More, Give Me Your Love, Na Na и др. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.

Поли се качва на музикалната сцена едва четиригодишна. Затова сега я питаме кои са били любимите ѝ детски песни.

 

Поли, как те откриха за музикалната сцена?

Когато съм била едва на 4 години, първата ми преподавателка по музика Виктория Финци е посъветвала родителите ми, че трябва да се занимавам професионално с музика, и така започна всичко. :)

 

Вероятно твоите любими песни са различни от тези на другите деца, защото си знаела много и различни. Кои са били твоите топ 3 песни, когато си била дете. Защо?

Благодарение на родителите ми, музиката, с която съм израснала, е изключително разнообразна и богата. Обичах да слушам всякакви песни – от рок, през джаз до класика и инструментална музика.

Моите топ 3 песни от тогава са:

1. I Will Always Love You от Whitney Houston. Това е песента, която винаги съм искала да изпея.

2. Black & White от Michael Jackson. Колко много обичах да танцувам на това жестоко парче! Освен това видеото ми е супер любимо!

3. Dancing Queen от ABBA. Обожавах да я слушам на дискмена си като тийнейджър в автобуса по пътя за училище!

Пееш ли сега някое от тези парчета на децата си?

В началото Даниел не ми даваше да му пея (харесваше повече гласа на баща си 😂).

Леа обаче много обича. Докато бях бременна с нея миналата година, имах страшно много ангажименти и записи и тя буквално е израснала с музиката ми. ❤️

 

Кои са твоите топ три любими парчета сега?

1. Can’t Stop The Feeling от Justin Timberlake. Чух я за първи път на живо като премиера на финала на конкурса Евровизия през 2016 г., когато представях България за втори път. Имам уникални спомени с нея!

2. Усеща се сила от Любо Киров. Прекрасна песен от новия му албум със страхотна енергия, послание и текст… Освен това съм фен на Любо завинаги. ;)

3. Оставаме от Маргарита Хранова. Една невероятна композиция с неостаряващ прекрасен текст, който вълнува и носи огромна емоция.

Последвайте Dr. Oetker