Flag
Пица
Вкусни пица парти идеи за малки и големи

Доста често подготовката за парти или детски рожден ден ни причинява редица стресови ситуации, които бързо могат да развалят празничното ни настроение. Няма страшно, защото идваме на помощ с голяма порция забавни и много вкусни предложения за приготвяне на пица, с които вашите малки и пораснали гости ще останат сити и видимо доволни.🍕😋

Всички в играта

Едва ли някой би устоял на аромата на току-що изпечена пица, което я прави точният избор за почти всяко парти. Никак няма да е трудно да включите и изкушите децата вкъщи с пица вкуснотиите от следващите редове и поне за малко да им поверите ролята на топ chef помощници в празничните трапезни приготовления. 👩‍🍳

Пицата от колекцията Феличана и Ристоранте на Dr. Oetker е чудесен вариант за всяко празненство, защото е готова за броени минути, а качествените съставки и сочната плънка върху златистото и хрупкавото тесто я превръщат във всеобщ кулинарен любимец на масата.

Ето нашите оригинални и забавни идеи 💡 за бързо приготвяне на пица в различни варианти.

Парти рецепти

Пица пръчици

Размразете пицата и я нарежете на ленти с ширина около 2 см. След това ги изпечете на средното ниво на фурната на 200°C с вентилатор за приблизително 12 минути. Можете да приготвите дип от пасирано авокадо, малко зехтин и пипер, който чудесно ще се комбинира с готовите пица пръчици.

Лице в лице

Превърнете всяка пица Феличана и Ристоранте в поле за вашите артистични кулинарни изяви и умения. Нека всеки мъник у дома развихри своето въображение, като използва различни видове зеленчуци, резени салам или шунка, за да оформи лица на любими животни и приказни герои. Със следващите снимки ви даваме няколко идеи за вдъхновение.

Picture -

Picture -

Picture -

Picture -

Предложения за сервиране

ПИЦА В ЧАША

Нарежете пицата на малки квадрати. Подредете ги в парти чаши и декорирайте със зелена салата.

ПИЦА ШИШЧЕТА

Нарежете пицата на малки парченца и редувайте на шишчетата пица, домат и чушка. 

ПИЦА ВЕТРИЛО

Ето ви интересен начин за подреждане на пица като ветрило, със застъпване на парчетата.

ПАРТИ ПИЦА

Нарежете пицата на малки квадрати. Подредете ги по 4 един върху друг и набучете на парти клечка.

ПИЦА КЛУБ САНДВИЧ

Отрежете две правоъгълни парчета пица и ги украсете със зелена салата и горчичен сос.

ПИЦА ПРЪЧИЦИ

Нарежете изпечената пица на ленти. Пригответе майонезен сос с чесън. Сервирайте в шот чашки.

Последвайте Dr. Oetker