Flag

Бисквитена торта Прованс

16 парчета (/парченца)
Средно ниво на сложност
60
Ароматната лавандула, сладки круши, потопени в ванилов маслен крем
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Продукти
1 пак.Специален пудинг за бисквитена торта ванилия
130 гзахар
1 лпрясно мляко
60 гкраве масло
130 гбисквити (1 опаковка бисквити Petit Beurre)
50 млсок от компот круши
50 гсладко от круши, за декорация
1 с.л.лавандулови цветчета
Picture - Специален пудинг за бисквитена торта ванилия
1

Пригответе крема за бисквитена торта по указанията на опаковката, като добавите в млякото половината лавандулови цветчета. Дръпнете от котлона, изчакайте леко да се охлади кремът и добавете маслото, нарязано на кубчета. Объркайте, докато маслото се разтопи и смеси с крема. Оставете още малко да изстине.

2

В правоъгълен съд подредете ред бисквити, потопени в сока от компота круши, върху тях сипете част от крема. Повтаряйте, докато свършите продуктите. Оставете тортата в хладилник за поне 4 часа, а най-добре за една нощ.

3

Преди сервиране, декорирайте със сладко от круши и поръсете с останалите лавандулови цветчета.