Flag

Белгийска бисквитена торта

8 - 12 парчета (/парченца)
Средно ниво на сложност
50
Белгийски тъмен шоколад във вкусна бисквитена торта в допълнение към следобедното кафе
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Продукти
125 гтъмен шоколад
40 гкраве масло
1 пак.Специален пудинг за бисквитена торта ванилия
130 гзахар
1 лпрясно мляко
2 ч.л.кафе инстантно
200 гбисквити (1 пакет кръгли какаови бисквити )
1 пак.маслена глазура шоколад Dr.Oetker
Picture - Специален пудинг за бисквитена торта ванилия
Picture - маслена глазура шоколад Dr.Oetker
1

Сложете шоколада и маслото в малък съд и разтопете внимателно на много слаб котлон. Оставете настрана. Пригответе пудинга за бисквитена торта по указанията на опаковката, като добавите в млякото и инстантното кафе. Свалете от котлона и прибавете разтопения шоколад, объркайте много добре.

2

В кръгла форма за торта с падащ борд подредете слой бисквити, като леко ги застъпвате. Сипете отгоре половината крем, подредете втори ред бисквити и завършете с останалия крем.

3

В гореща вода потопете пакетчето глазура за 5 мин. Размачкайте добре. Отрежете едно крайче и полейте повърхността на тортата.