“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Ягодови крем-тортички

Преливащи вкусове - сметана и ягода.

about 6 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Ягодови крем-тортички

Продукти:

1 пак. Oригинален пудинг сметана Dr.Oetker
425 мл прясно мляко
40 г захар
1 пак. Oригинален пудинг ягода Dr.Oetker
425 мл прясно мляко
40 г захар

Украса:

250 г ягоди

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Пригответе всеки един от пудингите по указанията на опаковката, но само с 425 мл мляко и 40 г захар.

Изплакнете формичките за пудинг със студена вода. Редувайки по супена лъжица от всеки от горещите пудинги, разпределете в мокрите формички и поставете в хладилника за най-малко 3 часа.

Отделете внимателно коричката на добре втвърдения пудинг с върха на нож от стените на формата и обърнете върху десертни чинии.

Размразете леко ягодите и ги пюрирайте. Украсете мини тортичките с ягодовото пюре. По желание може да поръсите десерта с пудра захар и да го поднесете с ментови листенца.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация