“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Ванилово-кокосов пудинг с пюре от манго

Ванилов пудинг, приготвен с кокосово мляко, пюре от манго и печени кокосови стърготини

about 6 порции (/дози)

Medium 20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Ванилово-кокосов пудинг с пюре от манго

Pudding:

1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
400 мл кокосово мляко
200 мл прясно мляко
40 г захар

За поръсване:

1 ч.л. захар
30 г кокосови стърготини (около супена лъжица)

Пюре от манго:

1 бр. манго зряло

За украса:

1 пак. захарни сърца Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Пудинг

Пригответе пудинга според указанията на опаковката, но с 400 мл кокосово мляко, 200 мл прясно мляко и захарта. Разпределете пудинга в четири десертни чаши. Покрийте повърхността на пудинга във всяка чаша с фолио за свежо съхранение, за да не образува коричка. Оставете да се охлади.

2

Запечете в сух тиган с незалепващо покритие кокосовите стърготини и захарта до златисто и изсипете в чиния да се охладят. 

3

Пюре от манго

Обелете мангото, изрежете плода от костилката и пасирайте в купа. Разпределете пюрето от манго върху пудинга. Поръсете с кокосовите стърготини. Охладете до сервиране

4

Украса

Преди сервиране украсете със захарни сърца.