“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Симфония от течен шоколад и ванилия

Неустоимо съчетание от бадеми, пудинг и шоколад

about 4 порции (/дози)

40 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Симфония от течен шоколад и ванилия

Продукти:

25 г бадеми (натрошени)
1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
40 г захар
500 мл прясно мляко
50 г течен шоколад
25 г млечен шоколад

preparation

Приготвяне

1

Приготвяне

Запечете в тиган с незалепващо покритие бадемите до златисто без мазнина и ги оставете да изстинат. Пригответе пудинга по указанията на опаковката. Изсипете течния шоколад или тъмната нуга в дълбок съд, прибавете половината от горещия пудинг и разбъркайте добре. Разсипете пудинга в десертни чаши, като редувате светъл и тъмен пудинг, започвайки със светлия. Поставете пудинга в хладилник.

Разтопете млечния шоколад на водна баня на средна температура, прибавете бадемите и разбъркайте. Изсипете сместа върху хартия за печене, загладете повърхността (8 х 8 cm) и оставете да изстине. Разрежете така втвърдения шоколад на лентички и преди сервиране украсете с тях пудинга.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация