“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Оле а-ла Тирамису

Бързо тирамису с Крем Оле ванилия

about 4 порции (/дози)

10 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Оле а-ла Тирамису

Продукти:

3 ч.л. кафе
1 с.л. какао Dr.Oetker
4 ампула есенция ром Dr.Oetker
1 пак. Крем Оле ванилия Dr.Oetker
400 мл прясно мляко
20 бр. бишкоти
100 г сметана (опаковка)
1 ч.л. захар

preparation

Приготвяне

1

Сипете кафето в удобна купичка, добавете есенцията ром и малко захар, след което разбъркайте. Бишкотите разчупете на две и потопете в кафето.

2

Във висок съд изсипете млякото и към него прибавете съдържанието на пакетчето крем Оле ванилия. Разбийте с миксер първо на ниска степен, след това продължете на висока степен за 3 мин.

3

Започнете да нареждате отделните продукти в четири чаши. Първо сложете ред потопени в кафе бишкоти. Отгоре сложете крем Оле. За втория ред наредете бишкоти, които полейте с крем Оле ванилия. Най-отгоре оформете със сметаната и поръсете какао.

Използвани продукти на Dr.Oetker

кликнете на продукта за повече информация