Flag

Канелени меденки с джинджифил

30 сладки (/бисквитки)
Средно ниво на сложност
60
Любими коледни сладки с канела
Състав
Приготвяне
Picture -
Picture -
МОЛЯ, ОЦЕНЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА
Как ви се стори тази рецепта??

Свързани рецепти

Свързани рецепти

Последвайте Dr. Oetker
Picture - Hero image

Състав

Продукти
1 бр.яйца
1 бр.жълтъци
150 гмед
90 гзахар
3 гсол
130 млолио
450 гбрашно
1 ч.л.бакпулвер Dr.Oetker
2 пак.захар с канела Dr.Oetker
2 с.л.какао премиум Dr.Oetker
1 ч.л.джинджифил (смлян)
За украса
200 гпудра захар
1 бр.белтъка
1 пак.цветни захарни шрифтове Dr.Oetker
1 пак.маслена глазура шоколад Dr.Oetker
1 пак.захарни перли Dr.Oetker
1 пак.захарни конфети Dr.Oetker
1 пак.захарни звезди Dr. Oetker
Picture - бакпулвер Dr.Oetker
Picture - захар с канела Dr.Oetker
Picture - какао премиум Dr.Oetker
Picture - цветни захарни шрифтове Dr.Oetker
Picture - маслена глазура шоколад Dr.Oetker
Picture - захарни перли Dr.Oetker
Picture - захарни конфети Dr.Oetker
Picture - захарни звезди Dr. Oetker
1

Разбийте яйцето и жълтъка с меда, захарта, захарта с канела и солта. Добавете олиото, разбъркайте и добавете брашното, пресято с бакпулвера. Оформете от тестото топка, покрийте с фолио и оставете да почине половин час.

2

Загрейте фурната на 180°С.
Разточете тестото на кора до около 4 мм дебелина и изрежете различни форми с резци за сладки.  Прехвърлете върху тава, застлана с хартия за печене и изпечете за около 20 минути.

3

Изрисувайте, глазирайте и украсете с захарните шрифтове, шоколадовата глазура и захарните украси.