за рецептата Как да си направим канелени шоколадови блокчета
300 г | кувертюр (тъмен шоколад) |
50 г | краве масло |
50 г | фъстъчено масло |
150 г | бисквити (маслени) |
2 пак. | захар с канела Dr.Oetker (смляна) |
Нарежете на ситно кувертюра и го разтопете с кравето и фъстъченото масло в тенджера.
Натрошете бисквитите на едро и ги добавете заедно със захарта с канела към шоколада. Изсипете сместа в тава, покрита със стреч фолио. Заравнете я, покрийте отгоре с фолио и охладете за една нощ в хладилник.
Извадете шоколада от съда и го нарежете на правоъгълни барчета.
Ще се радваме да се съгласите ние и нашите партньори да използваме „бисквитки” и подобни технологии, за да разберем как ползвате нашия уебсайт. Това ни позволява да разберем по-добре Вашето поведение като потребител и да адаптираме съответно нашия уебсайт. Освен това, ние и нашите партньори бихме искали да използваме тези данни за персонализирани предложения в техните платформи. Ако сте съгласни с това, моля, кликнете върху „Съгласен съм“ - /„Agree”/. Моля, обърнете се към нашата „Политика за поверителност” за подробна информация. Можете да промените решението си по всяко време.
Ние се нуждаем от „бисквитки” и подобни технологии, за да активираме основните функции на нашия уебсайт.
Освен това, бихме искали да научим повече за това как използвате нашия уебсайт, за да го оптимизираме за Вас и други потребители. За тази цел използваме „бисквитки” и подобни технологии, които картографират поведението на потребителите и по този начин ни помагат да подобрим нашия уебсайт и услуги.
Да
Отричам
За да сме сигурни, че можем да приспособим нашите маркетингови кампании към Вашите нужди, ние се интересуваме как стигате до нашия уебсайт, и как взаимодействате с нашите реклами. Това ни помага да направим не само нашите реклами, но и нашето съдържание още по-ефективно за Вас. Нашите маркетингови партньори също използват тази информация за свои собствени цели, напр. за да персонализират Вашия акаунт или профил на тяхната платформа.
Да
Отричам