Брауни мъфини с пудинг

Свежа и цветна рецепта от блог Cooks & Bakes

11 сладки (/бисквитки)

Необходим някакъв опит 60 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Брауни мъфини с пудинг

Смес за мъфини:

200 г натурален шоколад
120 г краве масло
2 с.л. какао премиум Dr.Oetker
200 г кристална захар
1 ч.л. есенция ванилия Dr.Oetker
3 бр. яйца
95 г пшенично брашно
5 г сол
80 г орехи

Масления крем с пудинг:

1 пак. Oригинален пудинг сметана Dr.Oetker
65 г захар
400 мл прясно мляко
250 г краве масло
100 г пудра захар

Украса:

1 пак. захарни звезди Dr. Oetker
1 пак. захарни перли Dr.Oetker
1 пак. захарни сърца Dr.Oetker
1 пак. захарни конфети Dr.Oetker
1 пак. шоко перли Dr.Oetker

preparation

Приготвяне

1

Брауни мъфини

Разтопете натрошения на парченца шоколад и нарязаното на кубчета масло, като ги поставите в тенджерка на котлона на водна баня. Свалете от огъня и добавете какаото и захарта - разбъркайте с лъжица добре. Сложете ванилената есенция и едно по едно яйцата, като разбърквате добре след всяко едно от тях. Накрая добавете брашното, разбъркайте, солта и най-накрая орехитe.


2

Сложете хартийки за печене в гнездата на тавичката за печене и изсипете сместа в тях. Загрейте предварително фурната на 180°C, печете с вентилатор. Когато фурната се загрее напълно сложете тавичката вътре. Печете около 25-30 минути, като проверявате с клечка за зъби вътрешността. Браунито е добре изпечен, когато по клечката остават влажни трохи. В случая клечката не трябва да бъде суха, а по нея да има лепкави трохички. Извадете тавичката от фурната и охладете за около 10 минути.


3

Маслен крем с пудинг

Сварете пудинга по указанията на опаковката с 65 г захар и 400 мл прясно мляко. Изсипете пудинга в купа и оставете да се охлади, покрит с домакинско фолио, за да не образува коричка. Не го слагайте в хладилника.


4

Разбийте маслото с пудрата захар до хомогенен крем с помощта на миксер. Тогава към него започнете да добавяте лъжица по лъжица охладения пудинг и разбийте до хомогенен крем. Когато се смесват маслото и пудингът трябва да са на стайна температура, за да не се спластят.


5

Украса

Украсете мъфините с крема с помощта на пош и декорирайте със захарни украси по избор.


6

За още идеи може да посетите блог Cooks and Bakes

Съгласие за проследяване

Ще се радваме да се съгласите ние и нашите партньори да използваме „бисквитки” и подобни технологии, за да разберем как ползвате нашия уебсайт. Това ни позволява да разберем по-добре Вашето поведение като потребител и да адаптираме съответно нашия уебсайт. Освен това, ние и нашите партньори бихме искали да използваме тези данни за персонализирани предложения в техните платформи. Ако сте съгласни с това, моля, кликнете върху „Съгласен съм“ - /„Agree”/. Моля, обърнете се към нашата „Политика за поверителност” за подробна информация. Можете да промените решението си по всяко време.

Необходими функции

Ние се нуждаем от „бисквитки” и подобни технологии, за да активираме основните функции на нашия уебсайт. 

Винаги активни
Анализ и персонализация

Освен това, бихме искали да научим повече за това как използвате нашия уебсайт, за да го оптимизираме за Вас и други потребители. За тази цел използваме „бисквитки” и подобни технологии, които картографират поведението на потребителите и по този начин ни помагат да подобрим нашия уебсайт и услуги.

Да

Отричам

(Ре-) Маркетинг / споделяне на данни с трети страни

За да сме сигурни, че можем да приспособим нашите маркетингови кампании към Вашите нужди, ние се интересуваме как стигате до нашия уебсайт, и как взаимодействате с нашите реклами. Това ни помага да направим не само нашите реклами, но и нашето съдържание още по-ефективно за Вас. Нашите маркетингови партньори също използват тази информация за свои собствени цели, напр. за да персонализират Вашия акаунт или профил на тяхната платформа.

Да

Отричам

Вашият браузър е с по-стара версия.

В тази връзка браузърът, който използвате в момента, може да доведе до грешки при използване на сайтa: www.oetker.bg. За да се насладите напълно на нашето уеб съдържание, моля, изтеглете един от следните браузъри: