“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Амарето-пудинг с кафе

Десерт с дъх на бадеми

about 4 порции (/дози)

20 Minutes

Съставки

Съставки

за рецептата  Амарето-пудинг с кафе

Продукти:

1 пак. Oригинален пудинг ванилия Dr.Oetker
500 мл прясно мляко
40 г захар
2 г кафе (на прах)
25 г тъмен шоколад
1 с.л. ликъор Амарето

preparation

Приготвяне

1

Пригответе пудинга по указанията на опаковката. Разсипете половината горещ пудинг в купа и покрийте с домакинско фолио, за да избегнете образуването на коричка. Объркайте кафето в останалият пудинг до пълното му разтваряне и покрийте с домакинско фолио. Оставете двете купи с пудинг да се охладят. Начупете шоколада на малки парченца, напълнете го в здрава полиетиленова торбичка и я затворете добре. Поставете шоколада да се разтопи на водна баня при слаб огън. След това отрежете единия ъгъл на торбичката, украсете стените на четири стъклени чашки и ги поставете в хладилника, за да се втвърди шоколадът. Разбъркайте в охладения пудинг ликьора Амарето. Разпределете крема в украсените чашки, редувайки двата пудинга и поднесете с бисквитка.

Dr.Oetker.Products.Used

click.on.product.for.details

 Продукт

Пица Шоколад

Пица Ristorante с три вида шоколад