“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Желатин

Желатин

Белият смлян желатин на Dr. Oetker е идеален за желиране на сладки или солени блюда - сметанови торти, разнообразни кремове и желета, както и зеленчуков или месен аспик.
Важна особеност при желирането е, че при загряването желатинът не трябва да завира. Препоръчително е разтваряне на водна баня.

Има два начина за използването на желатина:
- разбърква се с 6 супени лъжици студена течност, оставя се да набъбне, след това се загрява до пълното му разтваряне и като леко се охлади, може да се използва.
- разбърква се с 6 супени лъжици студена течност, оставя се да набъбне и след това се излива и разбърква в 500 ml течност, докато се разтвори напълно.
Едно пакетче желатин на Dr. Oetker е достатъчно за 500 мл течност. Продуктът се предлага в опаковка от 10 г.

Алергенни съставки

Този продукт не съдържа съставки, които могат да предизвикат алергични реакции или друга непоносимост. Списък с алергенните съставки, които задължително се декларират по закон.

Повече информация за продукта

Съдържание: 10г