Бисквитки на сайта на Dr.Oetker

 

Използвайки нашия сайт, се съгласявате, да използваме „бисквитки“, за да подобряваме информацията в него. Може да ги премахнете ръчно. Повече информация тук.

Желатин

Желатин

Белият смлян желатин на Dr. Oetker е идеален за желиране на сладки или солени блюда - сметанови торти, разнообразни кремове и желета, както и зеленчуков или месен аспик.
Важна особеност при желирането е, че при загряването желатинът не трябва да завира. Препоръчително е разтваряне на водна баня.

Има два начина за използването на желатина:
- разбърква се с 6 супени лъжици студена течност, оставя се да набъбне, след това се загрява до пълното му разтваряне и като леко се охлади, може да се използва.
- разбърква се с 6 супени лъжици студена течност, оставя се да набъбне и след това се излива и разбърква в 500 ml течност, докато се разтвори напълно.
Едно пакетче желатин на Dr. Oetker е достатъчно за 500 мл течност. Продуктът се предлага в опаковка от 10 г.

Алергенни съставки

Този продукт не съдържа съставки, които могат да предизвикат алергични реакции или друга непоносимост. Списък с алергенните съставки, които задължително се декларират по закон.

Повече информация за продукта

Съдържание: 10г