Рецепти

Рецепти за всеки повод

От най-лесните до най-трудните, от най-сладките до най-пикантните рецепти, за всеки по нещо. повече

Продукти

Нови продукти

Открийте най-новите продукти на Dr. Oetker. повече

Продукти

Ароматни компоти

Пригответе ароматен компот бързо и лесно със смес за компоти Kompott fix на Dr.Oetker! повече

Продукти

Да се пренесем в Италия!

Насладете се на хрупкавия тънък блат и внимателно подбраните продукти, които правят неустоим вкуса на пица Ристоранте Моцарела на Dr. Oetker. повече

Продукти

Изрази любовта си без думи

Поднеси нежен крем пудинг на хората, които обичаш! повече

Повече за oetker.bg

Марката Dr. Oetker върху даден продукт е символ на първокласно качество, превъзходен вкус и гарантирана сполучливост вече повече от 120 години. Всичко започва през 1893 година в германския град Бийлефелд в малката стаичка на аптеката, в която младият аптекар д-р Аугуст Йоткер дни и нощи със своята аптекарска везна и хаванче експериментирал с различни продукти и съставки до момента, в който разработва бакпулвера „Бакин”. Той представлява точното количество бакпулвер в правилното съотношение на сместа от висококачествени продукти, което e необходимо за половин килограм брашно. Благодарeние на многобройните тестове на своето откритие д-р Йоткер можел да гарантира винаги пухкаво и сполучливо печиво. Тази сензационна разработка на бакпувера довела до революция в печенето на домашни сладкиши и наложила разработването на широка гама продукти за домашна кулинария. Така вече повече от 120 години Dr. Oetker предлага богат опит и знания в домашното печене, приготвянето на десерти, домашно приготвяне на зимнина и улеснение на домашната кулинария.

Ясното съзнание и стремеж към качество във всяко звено в компанията е решаващият фактор за успеха на Dr. Oetker. За да гарантира високото качество и сигурността на продуктите, Dr. Oetker предприема редица задължителни мерки при разработване на даден продукт – изследване на най-високите изисквания на клиентите към вкусовото възприятие на продукта, многобройни детайлни проучвания за подбор на суровини и техните доставчици, тестове за опаковане и производство, защитаващи околната среда, и последващ постоянен контрол на качеството и сигурността на контролни точки по време на производството. Dr. Oetker следва общи правила и политика на качеството, изработена на база последните тенденции и препоръки за здравословно хранене, строг контрол на суровините и съхранението на продуктите, което гарантира обещанието към своите клиенти - „Качеството е най-добрата рецепта”.

Фирма "Д-р Йоткер България" ЕООД е представена на българския пазар повече от 17 години и успешно налага продукти с марката Dr. Oetker. Богатият асортимент включва продукти от категориите: Добавки и смеси за печене, Десерти, Декорации, Добавки за консервиране, Мюсли и Замразена пица.