“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Всичко за шоколадовия ганаш

Шоколадовият ганаша е вид глазура за торти, сладкиши, кексове, трюфели, бонбони, кейк попс и какво ли още не. Приготвя се бързо и лесно, обикновено с кувертюр, сметана и нещо допълнително като вкус и аромат- нуга, плодове, ванилия. Ключов момент е след като направите ганаша да го използвате веднага върху печивото си, за да може да го оформите по желания начин.

Как да покрием торта с ганаш

Идеи за ганаш

Стъпка по стъпка