“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Сплитане на козунак “Венец”

козунак

1
Пригответе си от тестото 3 фитила с равна дължина.
2
Свържете фитилите в единия им край.
3
Започнете плетенето на традиционна плитка, като започнете от краен фитил (първи или трети). Хващате краен фитил и го поставяте по средата на другите два.
4
Като завършите плитката сложете в кръгла тава и слепете тестото на началото и края на плитката.
5
Намажете козунака с разбито яйце и поставете във предварително загрята фурна.