“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Шоколадова паяжина върху торта

Използвайте шоколада по креативен начин за декорация

Полейте повърхността на тортата с 200 г разтопен тъмен шоколад, смесен с 2 с.л. олио. Разтопете отделно 25 г бял шоколад и напълнете с него здрава полиетиленова торбичка, отрежете едното ъгълче и върху още течната тъмна глазура оформете спирала, започваща от средата на тортата към стените и. Така ще се получи ефектна шоколадова паяжина.