“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Разделяне на белтък от жълтък

Полезен съвет

За да разделите белтъка от жълтъка, чукнете яйцето в ръб и разчупете черупката на две. Плъзнете бавно и внимателно жълтъка от една половина на черупката в другата. Така белтъкът ще се стича към съда, който сте поставили отдолу.