Пандишпаново руло

Лесно руло от пандишпаново тесто

Веднага след като извадите пандишпановия блат от фурната отделете краищата му от тавата с помощта на нож. Вдигнете пандишпана с помощта на хартията за печене и го обърнете върху друг лист хартия за печене, поръсен със захар или директно върху работния плот.
Ако в тестото има жълтъци, например 4 яйца и един жълтък, не е необходимо изпеченият блат да се навива веднага, защото няма опасност, след като се охлади, да се счупи. Отлепете хартията за печене едва, когато пандишпанът се охлади. Така влажността и заедно с това еластичността в печивото се запазва.
Според рецептата намажете с конфитюр, сметана или крем и навийте пандишпановия блат равномерно в руло.
a) Пандишпаново руло "с коричка" може да се сервира, като просто се поръси с какао (без захар) или пудра;
б) За да се премахне „коричката" върху рулото и да придобие по-добър вид, пандишпанът се обръща направо върху добре почистен работен плот. Образуваната плътна коричка се залепя за плота и при навиването остава на плота. Пандишпановото руло „без коричка" може да глазирате с конфитюр.
Съгласие за проследяване

Ще се радваме да се съгласите ние и нашите партньори да използваме „бисквитки” и подобни технологии, за да разберем как ползвате нашия уебсайт. Това ни позволява да разберем по-добре Вашето поведение като потребител и да адаптираме съответно нашия уебсайт. Освен това, ние и нашите партньори бихме искали да използваме тези данни за персонализирани предложения в техните платформи. Ако сте съгласни с това, моля, кликнете върху „Съгласен съм“ - /„Agree”/. Моля, обърнете се към нашата „Политика за поверителност” за подробна информация. Можете да промените решението си по всяко време.

Необходими функции

Ние се нуждаем от „бисквитки” и подобни технологии, за да активираме основните функции на нашия уебсайт. 

Винаги активни
Анализ и персонализация

Освен това, бихме искали да научим повече за това как използвате нашия уебсайт, за да го оптимизираме за Вас и други потребители. За тази цел използваме „бисквитки” и подобни технологии, които картографират поведението на потребителите и по този начин ни помагат да подобрим нашия уебсайт и услуги.

Да

Отричам

(Ре-) Маркетинг / споделяне на данни с трети страни

За да сме сигурни, че можем да приспособим нашите маркетингови кампании към Вашите нужди, ние се интересуваме как стигате до нашия уебсайт, и как взаимодействате с нашите реклами. Това ни помага да направим не само нашите реклами, но и нашето съдържание още по-ефективно за Вас. Нашите маркетингови партньори също използват тази информация за свои собствени цели, напр. за да персонализират Вашия акаунт или профил на тяхната платформа.

Да

Отричам

Вашият браузър е с по-стара версия.

В тази връзка браузърът, който използвате в момента, може да доведе до грешки при използване на сайтa: www.oetker.bg. За да се насладите напълно на нашето уеб съдържание, моля, изтеглете един от следните браузъри: