“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Млечни десерти без варене

Полезен съвет

За приготвянето на десерти без варене (Крем Оле, крем Парадиз, крем Його) използвайте пастьоризирано прясно мляко или сварете предварително суровото мляко и го оставете да се охлади. По този начин ще неутрализирате ензима липаза, който се съдържа в суровото мляко и който при приготвянето на инстантен крем прави леко сапунен вкус на десерта.