“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Двуцветна глазура

Двуцветна глазурата за дребни сладки

За по-богат вкус и интересен вид направете двуцветна глазурата за дребните сладките. В част от приготвената захарната глазура объркайте прецеден червен конфитюр (напр. малинов, ягодов, боровинков) и го напълнете в полиетиленово пликче. С нож или шпатула намажете цялата повърхност на сладките с бялата глазура. Отрежете едното ъгълче на полиетиленовото пликче, пълно с червената глазура и шприцнете две продълговати линии в средата и с клечка за зъби изчертайте малки клонки. Оставете глазурата да се втвърди.
За да глазирате с червено дребните сладки, отделете в малко пликче бяла глазура и смесете останалата глазура с червен сладкарски цвят Dr. Oetker. Намажете с получената червена глазура сладките и украсете краищата им с бялата глазура.