“Бисквитки” на уебсайта на Dr.Oetker

Този уеб сайт поставя "бисквитки" на вашите компютърни устройства, за да подобри работата на сайта и да помогне на нас и нашите партньори да разберем как използвате нашия сайт. По-нататъшното използване на този сайт (чрез кликване, навигация, превъртане) или премахване на тoва съобщение за "бисквитки" се счита за съгласие за прилагането и използването на "бисквитки". За повече информация относно "бисквитките" и как да ги изтриете, моля запознайте се с нашата политика за поверителност.

Аромати за сладка

Полезен съвет

1

Аромати

Най-често използваните аромати за сладка, конфитюри и мармалади са ванилена захар, бурбонска ванилова захар, листа от мента, лавандула, звездовиден анасон, канела, карамфил, индрише, мастикова смола и жасмин.
2

Мента

За да придадете свеж аромат на Вашите сладка може да добавите листенца от мента след завиране на плодовата смес. Не забравяте, че прибавянето на мента намалява трайността на конфитюра, сладкото или мармалада.
3

Шоколад

Ако искате да усещате любимия си шоколад може да го сложите в сладко от праскови или кайсии, натрошен на дребно, но не повече от 25 г.