Пригответе пудинга според указанието на опаковката и го покрийте с домакинско фолио, за да не образува коричка. Оставете го да се охлади.
В тиган с незалепващо покритие без мазнина карамелизирайте бадемите със захарта като разбърквате непрекъснато. Оставете бадемите да изстинат върху хартия за печене.
Почистете и измийте ягодите. Оставете 3 ягоди за украса на края. Останалите ягоди нарежете на малки парченца и ги объркайте с портокаловия сок и ванилената захар. Разделете ягодите в чашите. Разбийте сметаната на твърд сняг. Разбъркайте изстудения пудинг с миксер на пухкав крем и разбъркайте със разбитата сметана. Разпределете крема върху ягодите и оставете да се охлади.
Украсете с карамелизираните бадеми и ягоди.
Свързани рецепти
Десерти
Десерти
Десерти
Десерти
Десерти
Десерти
Десерти
Приготвяне:40 about 6 порции (/дози)